דורון סטודנטים ומכונים חושבים שאנחנו עכברי ניסוי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/01/2007 | 21:29 | מאת: פלס 8

דורון שלום אני שם לב שיותר ויותר חוקרים ומכונים למינהם מחפסים בפורום הלומי קרב לניסוים שונים . סליחה אם רק אני חושב כך

04/01/2007 | 22:05 | מאת: איש הגשם יהודה

פלס יקירי אם הם נהנים מזה תן להם במילא כאן אף אחד לא מאמין למה שנכתב על ניסויים וכאלה ערב נעים

שלום פלס 8, אינני יודע מיהו דורון, אליו אתה פונה. אתה צודק. מדי פעם מנסים חוקרים או במאים או מומחים לשיטות טיפול חדשניות לחפש כאן את מי שייסייע להם בעבודתם. אינני רואה בכך כל פגם, ואין כל חובה להגיב להודעות אלו. שבוע טוב, דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב