קסנקס

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

29/11/2006 | 17:27 | מאת: ברוך

אני כבר לוקח את הכדור 11 שנים. פעם אחת הוא כמעט הרג אותי, הגעתי ל-15 מיליגרם ליום במשך כמה חודשים. הפסיכיאטר עלאק רשם מרשם, המרפאה שלחה הכדורים ואני בלעתי אותם. זה נכון, שהם היו היחידים שהורידו את החרדות האיומות של אותה תקופה. הפסיכיאטר החדש אמר, לו הייתי ממשיך ככה, עוד כמה חודשים, זה היה הורג אותי. עשרות פעמים ניסיתי להיגמל מהכדור הזה, שברתי לחצאים, רבעים, הכול, הגעתי למילגרם 1. ותמיד נשברתי. היום אני על 5 מיליגרם ביום, עשיתי תחקיר קטן על הגמילה. זה אמור לקחת תקופה, במקרה הטוב, של 7 חודשים כדי להיגמל מזה. עם כל הרפרטואר של גמילה מסמים קשים. וכבר שמעתי את כול הטיפים שיכולים להיות. נדמה לי שאני זקוק לקבוצת גמילה, ואולי גם למקום גמילה. בגלל זה העליתי את זה כאן. לדעת האים יש עוד מכורים? ואולי יודעים על כאלה שרוצים להיגמל? איך אפשר להיגמל?

30/11/2006 | 00:00 | מאת: ספירט

15 מ"ג ביום??? חפיסה ביומיים - 15 חפיסות בחודש - כפול כמה חודשים? אפילו פיל זה היה מפיל ועוד מרשם מפסיכיאטר שעבר אישור מהרופא המחוזי של משרד הביטחון??? (כל מרשם נחתם בידי הרופא המחוזי לפני שמועבר לטלאפרמה למשלוח) תגיד ברוך איזה מגפיים יש לך?

30/11/2006 | 09:46 | מאת: "אור

צריך לתלות את הרופא שנתן לך קסנקס גם אני הייתי מכור..וירקתי דם עד שניגמלתי לא רוצה להיזכר ..אפילו אני מכיר משהו שגם רצה להיגמל ומשרד הביטחון הצמיד לו רופא שעזר לו כולל תרופות נגד תופעות לוואי וכו..

30/11/2006 | 16:37 | מאת: אילן

גם אני סובל מאותה בעיה . גם אני על 5 מ"ג מ1990 . בארץ אין מוסדות גמילה המתמחים בזה. הכדור הזה גורם ללא מעט נזק נפשי ונוירולוגי. לי אין את האמצעים להתאשפז במוסד בחו"ל לתקופה הנדרשת. אולי אם אזכה בטוטו . אחרת אטול אותו עד סוף הקריירה. לא נורא יש בעיות חמורות בחיים מאשר להיות מכור לקסנקס.

30/11/2006 | 17:49 | מאת: נמאס לי

עוד אחד שמבלבל תמוח ומאכיל אותנו חרא

06/04/2008 | 01:06 | מאת: k

http://www.doctors.co.il/xRF-,xFF-Read,xFI-66,xFT-289003,xFP-289058,m-Doctors,a-Forums.html

מנהל פורום טראומה והלם-קרב