בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/10/2006 | 21:23 | מאת: עוזי

אני היתי בצו 8 במלחמת לבנון מתנדב .קשה לי לפרט מה עבר עלי אך שבעיים לאחר שהישתחררתי ועד היום אני בדיכאון על כדורים עברתי את כל הבדיקות בבית חולים הדסה כל מה שרק אפשר ובסוף הוחלט שאני צריך פסיכאטר בעקבות מה שעברתי במלחמה אני לא יודע למי ליפנות בצבא אם אתם יודעים מספר טלפון או מישהו שיכול לעזור לי לצאת מהסיות הזה אני אודה לכם תודה לכולם

23/10/2006 | 22:50 | מאת: אלן

שלום עוזי . תפנה לנט"ל יוכל לתת עזרה ופרטים המספר טלפון שלהם 1-800-363-363 למה לא זכית לטיפול מצד הצבא במהלך שירותך במילואים ? או שהרגשת רע רק לאחר שחזרת הביתה . בידידות אלן

24/10/2006 | 20:50 | מאת: עוזי

אני התחלתי להרגיש בלגן רק לאחר שבוע מהשיחרור

24/10/2006 | 09:15 | מאת: צVקA קומa

לעוזי שלום אתה יכול לפנות ליחידה לתגובות קרב בתל השומר – זוהי יחידה צבאית לכל דבר אבל עם מבט מפוכח על המציאות שלנו – מנסיון הם טובים אם לא תמצא את מס' הטל' תחזור אלי ואני אנסה לאתר את המספר בהצלחה צביקה קומיי נ.ב אתה מוזמן לחזור אלי בטלפון בשעות היום ומטלפון עם מספר מזוהה 052-2888486

שלום עוזי, גם אני ממליץ על היחידה לתגובות-קרב בתל השומר. זה מספר הטלפון שלהם: 03-7376327. בהצלחה, דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב