שאלה לדרור ולחברים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

29/09/2006 | 12:00 | מאת: פלס 8

שלום לכולם בני קיבל צו ריאשון בשעה טובה . אבל כהלום קרב דבר זה גורם לי לחרדות נוספותהאים ידוע לכם למי אפשר לפנות כדי לבקש שבני ישרת קרוב אלי דבר שיעזור לי .בני לא יודע עלי אבל לצערי סובל ההתנהגויות השונות שלי.בבקשת עזרה למי לפנות

29/09/2006 | 17:37 | מאת: יהודה אלקיים

שלום פלס וגמר חתימה טובה אם לומר לך את האמת לאמיתה מבלי להסתיר כלום כי כזה אני אילו יכולתי להגיע למצב שבו ילדי לא יגוסו לצבא הייתי עושה זאת בשמחה מבלי להניד עפעף לאור המחדלים מיום כיפור 73 ועד היום כולל לבנון 2 פשוט חבל על הילדים מכנסים להם עד כמה אנחנו חזקים ולא נוטשים חיילים או פצועים בשטח חוקים שעליהם אנחנו גדלנו ואיתם יצאנו למחלמות ישראל לא נוטשים חילים בשטח ויהי מה אך לצערי הכל נראה ונעשה בדיוק להיפך ראה רון ארד שלא נדבר על סולטן יעקוב או על שלושת החטופים האחרונים לצערי אנו החיילים נשבעים אמונים למדינה שבה אנו מאמינים ונלחמים והיא לעומת לא נשבעת לנו אמונים ומאוד קשה כך להאמין שאם חלילה נקלע למצוקה המדינה שלה נשבענו אכן תחלץ אותנו ממקום שהיא אליו אותנו שלחה בפקודה אבל עם זאת למרות הקושי הרב שאתה בו נמצא ואני מאמין שמאוד קשה לך תן לילד להחליט בעצמו שבת שלום וגמר חתימה טובה לכל חיילי צהל באשר הם ולבית ישראל

שלום פלס, אני מסכים עם העצה של יהודה. לא קל להיות בנו של הלום-קרב, וחשוב לאפשר לו להחליט בעצמו כיצד לחיות את חייו כבוגר, מבלי להוסיף עליו נטל רגשי נוסף. אם אתה משוחח בחופשיות עם בנך, וגם הוא רוצה לשרת קרוב לבית, תוכל לבקש את הסכמתו ולפנות לקצין העיר. שנה טובה, דרור גרין

30/09/2006 | 23:11 | מאת: אלן

אני לא הייתי נותן לא לו לשרת שירות שהוא עלול להיפגע והאשים את עצמי עם יקרה לו משהו . אבל שירות קל ובמקום יותר נוח כן . כדאי גם לראות כמה הוא רוצה לשרת במקום קרבי ומסוכן וללכת לנסות להסית אותו מהרעיון לדעתי . ואם הוא יתעקש צריך לתת לו . אסור שהוא ירגיש שונה משאר חבריו לכיתה ושאר החברה . בידידות אלן

07/10/2006 | 00:36 | מאת: חברים יקרים תודה

חברים יקרים תודה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב