סרט בנושא הלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/09/2006 | 22:45 | מאת: אופיר

שלום לכולם אני עושה סרט עלילתי שעוסק באנשים שעברו טראומה ומתמודדים איתה. בין הדמויות, גבר שסובל מפוסט טראומה בעקבות מלחמת יום כיפור. אני מחפש מישהו שיהיה מוכן לספר לי על ההתמודדות שהוא עובר בחיי היום יום, לצורך אפיון הדמות בסרט.דיסקרטיות מלאה. אופיר 050-2452334 [email protected] שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם

28/09/2006 | 11:10 | מאת: מיכאל.

אופיר, שלום. כתבתי ספר בושא האמור.פרקים מהספר תוכל לקרוא בפורטל הפורומיםfresh.co.il בפורום צבא וביטחון.בפורום זה תחפש בנושא הלומי קרב ותוכל לקרוא את שני קטעי הספר: "גיבורים הלומי קרב" וכן "קרב החווה הסינית מבעד למשקפי מט"ק בגדוד 100"...אני מניח שכתב היד שלי ואנוכי עשויים לשמש בסיס איתן לסרט שלך- אגב, עיתונאי מידיעות אחרונות הציע לי לכתוב תסריט המתבסס על סיפרי... באם תרצה תוכל ליצור עימי קשר גם ב- 0505376682. יום טןב. מיכאל.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב