שנה טובה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

שלום לכולם, אני נוסע למספר ימים, ואשוב רק אחרי ראש השנה, ואני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, הרבה יותר רגועה ושלוה, ושולח לכולכם הרבה אהבה, דרור

13/09/2006 | 20:32 | מאת: יהודה אלקיים

תודה דרור מסור גם בבית שנה טובה לא פחות טובה מזאת שחולפת לה רק להוריד החודשים האחרוני והנה באים הימים הנוראים שלנו (תקופת החגים) וביניהם היום הנורא מכל נקווה שנעבור גם אותו קצת יותר טוב מבשנה היוצאת אז שנה טובה לכולם

14/09/2006 | 10:40 | מאת: אלן

שמה טובה טובה דרור שנה שקטה , רגועה , מאושרת , פוריה ושקטה שלא נחווה עוד מלחמה . אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב