ידיד שלי הלום קרב ואני לא יודעת לאן לפנות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/09/2006 | 09:24 | מאת: מיכל

ידיד שלי חזר ממלחמת לבנון ה 2 במצב רע מאוד. אני לא יודעת איך לעזור לו ומחפשת מקום שיוכל לפנות אליו. אני צריכה מספר טלפון או משהו כזה כדי שיהיה לו יותר פשוט למצוא את העזרה שהוא צריך!!! בבקשה עיזרו לי ובדחיפות

14/09/2006 | 10:48 | מאת: אלן

לפנות לתל-השומר ליחידה לתגובת -קרב בחר"פ . אני לא מכיר את מספר הטלפון של היחידה . הם אמורים לטפלן בכל נפגעי -המלחמה . אולי כדאי לפנות להתקשר לתל-השומר יש להם את מספר הטלפון שלהם . בידידידות אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב