מומחה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

10/09/2006 | 13:09 | מאת: מיכל

לצורך הגשת תביעה למשרד הבטחון להכרה במילואימניק (לשעבר) כהלום קרב - אשמח מאוד לקבל המלצתכם למומחה בתחום שיתן חוות דעת מטעם הנפגע

10/09/2006 | 14:29 | מאת: אריאל

דרור גרין.

10/09/2006 | 17:59 | מאת: חבר

תתקשרי לנט"ל 1-800-363-363 ותבקשי ייעוץ/טיפול אצל פסיכולוג שלהם הם הטובים ביותר!

10/09/2006 | 21:15 | מאת: zvika

כל אחד שתספרי לו כסף עונה על הקריטיריונים

11/09/2006 | 06:15 | מאת: צVקA קומa

שלום לצביקה החדש אנא שנה כינוי כי השם שאתה משתמש בו עלול ליצור בלבול עם שם המשתמש שלי תודה צביקה

שלום מיכל, כדי להגיש תביעה למשרד הביטחון יש לפנות למומחה המוכר על-ידי המשרד, וכדאי שזה יהיה פסיכיאטר או פסיכולוג המתמחה בטיפול בטראומה. אתם יכולים להגיש את התביעה בעצמכם, אך עליכם להיות מוכנים לכך שזהו תהליך ארוך, ושמשרד הביטחון ידחה את הטיפול בתביעה ככל האפשר. ישנם מספר עורכי-דין המתמחים בתחום זה, וגם אם אתם רוצים להגיש לבד את התביעה כדאי לפחות להתייעץ בהם (למשל, לבקש המלצה על פסיכיאטר או פסיכולוג מתאים לכתיבת חוות-דעת). יש בפורום שלנו מי שזכה לטיפול מסור ומוצלח מעו"ד סיגל יער, והוא בוודאי ישמח לשתף אותך בניסיונו. בהצלחה, דרור גרין

14/09/2006 | 19:44 | מאת: SRUR

איך אפשר לשוחח עם עורך דין סיגל יער

מנהל פורום טראומה והלם-קרב