לידיעת שר האוצר , להיכן הולך התקציב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/08/2006 | 23:01 | מאת: דון קישוט

להתגייס לקבע להשלים עם בינוניות לשון ארוכה וקדימה לחיים הטובים אין הוצאות רק הכנסות רכב ודלק לטיולים (הרכב להבדיל מאנשים פרטיים אינו מגולם בשכר) סלולארי כולל תשלום שיחות אין מילואים(המלואימניקים הם שואבי המים וחוטבי העצים של אנשי הקבע) לימודים בחינם כשנתיים, ללא עבודה כולל שכר , תנאים מלאים ורכב בזמן הלימודים לרבות נק לפנסיה הטבה של כ-2מיליון שח נופש במלונות הכי יוקרתיים של 5 כוכבים, נופש "מבצעי" פעמיים בשנה דמי כיס לחוגים בשווי של אלפי שקלים כלכלה מלאה נק' אישיות אלפי שקלים נק' "מדים" אלפי שקלים נק'"ספורט "בשווי אלפי שקלים לבזבוזים לטובת נשות אנשי הקבע גמול א גמול ב' על קורסים סתמיים דרוג מהנדסים לכל דפר שלמד בלטביה או בכל מוסד אידיוטי אחר(הטבה של אלפי שקלים בחודש) טיולים לחול לכל המשפחה סבסוד כרטיסים להצגות סבסוד עשרות מקומות לבילו ילדי קבע (פארקי מים,לונה פארק ועוד...) שכר דירה הלוואות מסובסדות הטבה של אלפי שקלים קופות גמל בנפרד מהפנסיה תשלום לגני ילדים תשלום לקייטנות דרגות אישיות ביטוח חיים בשווי אלפי שקלים רפואה כללית חינם רפואת שיניים חינם קרן השתלמות 30 ימי חופשה ימי שישי לא עובדים הדובדבן שבקצפת פנסיות לילדים בגיל 42 2 מיליון שח מקבלים בפרישה(פדיון ימי חופשה , חופשת הסתגלות, פדיון ימי מחלה,דמי היוון) בנוסף מידי חודש כ-400 משכורות של כ-20000 שח סה"כ הטבה של 10 מיליון שח המודה האחרונה הצהרה על כל מיני נכויות בסוף השרות כדי לקבל הכרה גם בתור נכה צהל הטבות שלא מקבלים בנסיכויות הנפט תמשיכו לדבר על עניים במיוחד מופז ועכשיו פרץ שמדבר על עניים אבל בכל חודש מעבירים מאות מיליוני שקלים מעבר לתקציב המנופח לטובת הנהנתנים במישרד הבטחון מדינה בפשיטת רגל דון קישוט (16.08.06) לידיעת שר האוצר , להיכן הולך התקציב

17/08/2006 | 17:26 | מאת: אלן

אני לא חושב שעם ההשמצות נגיע רחוק . אנשי-קבע עובדים קשה ומגיעים להם הטבות . כדאי שכל אחד יסתכל על הצלחת שלו . אני לא מקנאה במשפחה שאב המשפחה נמצא בשטח חודש ופעם פעם בחודש הביתה . את העודפים וחלוקה הכסף ידוע שיש . הקיטורים שלנו לא ישנו כלום . אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב