מי שלא מטפל כראוי בהלומי הקרב נכשל היום במלחמה!!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/07/2006 | 21:30 | מאת: ארני

כנפגע תגובות קרב וותיק הזועק לעזרה ול מקבל, אמרתי היום בפגישה באגף השיקום את הדברים הבאים: 1. יש מחדל גדול של צה"ל ומשרד הביטחון בטיפול ב-3 השבויים, הם הושארו פצועים בשטח, לא טופלו ולא מטופלים בכלל גם היום, כמו שאינכם מטפלים בי כבר שנים הרבה ואני חצי מת. 2. העונש המיידי שקיבל צה"ל הן ה"פשלות" הגדולות כמו פגיעה בספינת הטילים והקטיושות הרבות על חצי מדינת ישראל וזה לא הסוף. 3. ההשקעה של צה"ל ומשרד הביטחון בטילי "חץ" מיותרים ויקרים, בצוללות יקרות ומיותרוות, בלווינים שלא רואים כלום(הלווין של גוגול רואה יותר) ובעוד כמה "פילים" לבנים ולא במערכת סקיי-גארד ליירוט קטיושות ובטיפול בפצועי הלם הקרב, היא הסיבה העיקרית ל"פשלה" הענקית. 4. צה"ל שכח שאין כבר מלחמות כמו ששת הימים ויום כיפור שההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה, עכשיו חייבים לחשוב על הגנה אלקטרונית מקיפה ויקרה. 5. חייבים להקים וועדת חקירה ממלכתית לחקור את הטיפול הכושל ב-3 השבויים האחרונים ובהלומי הקרב. כל אלו שהאזינו לי באגץ השיקום היו בהלם, ולקח להם יותר משתי דקות להגיב, כלומר, משרד הביטחון הוא על כל אגפיו ופקידיו הסיבה למלחמה המיותרת הזו. אני מאחל שהקטיושה הראשונה שתיפול במרכז הארץ תיפול על אגף השיקום. אשמח לשמוע את תגובתכם.

16/07/2006 | 21:46 | מאת: צVקA קומa

מה דעתך על קצת פרופורציות? אני מבין את הכאב שלך אבל מכאן ועד ליחל לנפילת פצצה על אזרחי מדינתי - לא מקבל את עמדתך בהצלך במאבקך צביקה

16/07/2006 | 21:57 | מאת: יהודה אלקיים

אני לעומת זאת מתבייש לקרוא את שכתבת ארני אני מצפה ממי שצריך למחוק הודעה שלך ולא לאפשר לך יותר כניסות אלינו בוש לך אדון ארני מקווה שחברי הפורום לא יגיבו יותר להודעתיך יהיו אשר יהיו

17/07/2006 | 21:15 | מאת: א.ב.צ.

אני ממש לא מאחל הצלחה לאיש הזה.

שלום ארני, אני מבין את הכאב ואת הזעם שלך על אגף השיקום, על צה"ל ועל המדינה. מצער אותי לקרוא, שבמקום לספר על עצמך ועל הכאב הפרטי שלך אתה מעדיף להתייחס לנושאים כלליים, ולייחל למותם של אנשי אגף השיקום. אני מציע שתספר לנו על עצמך, ותאפשר לנו להבין את הכאב ואת הכעס. לילה טוב, דרור גרין

17/07/2006 | 22:37 | מאת: אלן

אין קשר . אתה פשוט הגזמת . כאב שלך לחוד .אתה מערבב עיניינים שלא קשורים . אני מקווה שתבטא את הכאב בצורה יותר הגיונית כדי שמישהו יוכל באמת להתייחס לכאב אמיתי שלך . אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב