הבן שלי חייל בלבנון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/07/2006 | 18:42 | מאת: אילן

אני פוסטראומטי .הבן שלי חייל קרבי בלבנון . הוא סיפר לי לפני שבוע פרטים אודות מצבו של צה"ל שאיני מפרט בגלל ענייני בטחון שדה והיה מודאג בגלל רמת החילות ואני רואה שצדק. עם שתי עובדות אי אפשר להתווכח: הפלסטינאים והחזבללה שיפרו את יכולת הלחימה בצורה דרסטית. עובדה שנייה יש לנו אמנם נוער נפלא אך רמת החיילות הולכת ומתדרדרת, הבן שלי עבר טירונות ואימון מתקדם באחד מהגדודים המפוארים לכאורה של צה"ל אך רמת החיילות היתה נמוכה ומדאיגה ומבחן התוצאה מוכיח זאת. הייתי מוכן להתחלף עם בני ולהיות שם במקומו. שאלוהים ישמור על חיילי צב"ל. אני מקווה שחלוץ ידבר פחות ויתמק במבצעיים יעודיים עניינים ולא במצבעי ראווה אשר עברו זמנם.

14/07/2006 | 10:35 | מאת: אלן

אני מבין את הפחדים שלך ואת החרדות שמתעוררות בעיקבות המלחמה . אלה החרדות שלנו שמוגברות וגם דאגה קשה לבן שלך . אני כל -כך יכול להזדהות עם מה שאתה חש . אני רק יכול לתת לך עצה לא לראות יותר טלוויזיה ולא לקרוא יותר מדי עיתונים כדי לא להעמיס עלייך . אני מאחל שכל חיילי -צה"ל יחזרו בשלום ובריאים בגופם ובנפשם . אני גם מקווה שישוחררו החטופים במהירות . מאחל נחמה למשפחות החיילים שנהרגו . שלא נדע עוד כאב אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב