חומר כתוב בנושא הלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

20/11/2000 | 14:58 | מאת: ricky

שלום רב, אני מעונינת לדעת היכן אוכל למצוא חומר כתוב על נפגעי הלם קרב ממלחמת יום הכיפורים וזאת לצורך עבודה שאני מכינה על אבי שהוא פגוע הלם קרב ממלחמה זו

ריקי יקרה, אינני נמצא כעת ליד הספריה שלי, אבל אחפש ואשיב לך בהקדם. גם משתתפים נוספים מוזמנים לתרום מהידע שלהם. דרור

26/11/2000 | 20:52 | מאת: צביקה קומיי

אני מאמין שאוכל לעזור חלקית אנא שלחי לי כתובת צביקה 052-888486

שלום צביקה, אשמח אם תשלח את החומר שנמצא בידך לפורום עצמו, בהודעה חדשה, כדי שגם אחרים יוכלו להסתייע בו. תודה, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב