שיר לכבוד הערב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/01/2001 | 16:42 | מאת: נעמה

לא ביקשתי את רשותו של דרור, אז אם זה לא ימצא חן בעיניו אני מרשה לו מעכשיו למחוק. אבל מה דעתכם שמדי פעם נביא לכאן שירים שאנחנו אוהבים או כאלו שנראים לנו מתאימים? ממש לפני רגע שמעתי שיר של נעמי שמר שאני מאד אוהבת (נעמי שמר? אני לא בטוחה במאה אחוזים) אני אפילו לא זוכרת את שמו (איזו חברת אופטיקה עשתה אפילו ממנו פרסומת...:-() זה "סימן שעוד לא הגענו והאופק עוד רחוק, ולבך עודו פתוח אל ארבעת הרוחות. וצריך להמשיך ללכת וצריך להמשיך לצעוד והדרך עוד מושכת, ארוכה..." ולא זכרתי את כל המילים אז החלטתי להביא שיר של זלדה על מלכות השקיעה שבדיוק עכשיו זהו זמן המלכות שלה. במלכות השקיעה / זלדה במלכות-השקיעה אפילו קוץ מפיק נגה. פתאם נמוגים כתרים וקוץ חוזר להיות קוץ והר שב לגלמיותו, נחשפה מדת-הדין ומבצבץ שלד היקום. אך איננו מתים מפחד כי מגיע חסד הלילה והנפש ממריאה להשגה חדשה של הבורא. שתהיה לנו שקיעה של נגה, ולילה רגוע של חסד. נעמה

04/01/2001 | 16:47 | מאת: יהודה

פעם בזמן מלחחמת כיפור קראו לה זלדה. היום קוראים לה נג"מש =נושא גייסות משורינים.

04/01/2001 | 16:49 | מאת: נעמה

:-) ממש לא חשבתי על ההקשר הזה :-)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב