מה עושים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/01/2001 | 12:27 | מאת: יהודה

כשלא מבינים אנגלית ורוצים לענות.

04/01/2001 | 14:42 | מאת: רוז

מתעלמים, או מתחילים ללמוד.

04/01/2001 | 16:45 | מאת: נעמה

אם יודעים קצת, אפשר להעזר במילון נהדר שאפשר להוריד מהאינטרנט. למילון הזה קוראים בבילון. אתה יכול לסמן מילה, להקליק עם הקליק הימני של העכבר ולגלות מה התרגום לעברית (ולא רק לעברית - נראה לי שלאיזה 12 שפות שונות) תיכנס לאתר שלהם : www.babylon.co.il ובשניים שלושה צעדים פשוטים, אתה מוריד את התוכנה ומתקין אותה אצלך וכמו שאומר יורם ארבל ה-לל-וי-ה וערב טוב נעמה

04/01/2001 | 16:49 | מאת: יהודה

הללוליה יש לי בבילון ואין לי סבלנות להוריד כל מילה לקרוא אני יודע די טוב אבל לא מבין כמעט מה אני קורא ומילון זה הרבה עבודה.

04/01/2001 | 19:40 | מאת: רוז

נו נעמה, את מזכירה לי את ההוא לפני שנסע לפגישה חשובה, נעזר במילון, אז הוא אמר, בוא נדבר גלויות "לטס טוק פוסטכארדס"

מנהל פורום טראומה והלם-קרב