הי נעמה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/01/2001 | 00:05 | מאת: רוז

מה שלומך? , התעוררת כדי לברר מה קורה פה בלילות? נראה שהלכו לנו כמה לישון בכל אופן לא בכל מקום יש אינטרנט מהיר, כך שההצעה שלך מתאימה רק למקומות מוגבלים, עוד לא אישרו את זה בחוק. עדין אם גולשים כל יום כמה שעות זה יוצא יותר זול עם קו מיוחד מוזל של בזק. אצלנו האינטרנט משרת את העסק שלי ושל בעלי, אנחנו מחוברים ברשת של כמה מחשבים, וכך שני הבנים שלי וגם אני ובעלי יכולים לגלוש יחד.

04/01/2001 | 00:13 | מאת: נעמה

נהדר הפתרון שלכם. חזרתי עכשיו מהקרנה של סרטי השנה שעברה בבית הספר לקולנוע של משה. היה נהדר רוב הזמן, סרטים נחמדים עשויים לא רע בכלל. והסרט של משה כמובן קטף מחמאות, ובאמת היה מקסים וחמוד וקטן. ואפילו, הופיעה שם תודה קטנה בשבילי בסוף ( אני כותבת את זה רק כדי להשוויץ קצת :-)) היה נחמד לצאת קצת מדלקת הגרון (שעדיין מציק) ולראות קצת סרטי סטודנטים אני עונה עכשיו לשאלות של סטודנטים שלי באימייל ולומדת קצת JAVA. אז אני אקפוץ מדי פעם לראות מה קורה בפורום ומי ער. ובינתיים לילה טוב נעמה

04/01/2001 | 00:18 | מאת: רוז

פעם סטודנטית שעשתה סרט, ביקשה בהשאלה שמלת כלה, בגלל שהסרט היה על כלה שמתחתנת עם מישהו שאבא של לא מסכים, ואבא שלה לא רוצה לבוא לחתונה, השאלתי את השמלה ללא תמורה, ואמרו לי שישימו תודה קטנה בסוף - נו נחמד, לא הכונתי אבל יצא. הבדיחה היתה שכל הסרט היה איזה 2 דקות, וכל הילום של הכלה היה, מהמותן למעלה, כשהיא אוחזת את שפופרת הטלפון, ואומרת "נו אבא, אתה בא?" בשביל הנו אבא אתה בא, שמלת כלה שלמה? זה לקח אולי 10 שניות. סרטי סטודנטים, זה נחמד אם לא מצפים ליותר מידי הם גם עשויים להפתיע. אני עדין פה, עושה ספירת מלאי, מקלידה לתוכנה שבעלי כתב לי, והפורום לידי. שקט פה הערב, בימים האחרונים הלכו פה חגיגות לא נורמאליות

מנהל פורום טראומה והלם-קרב