ערב נעים לכולם

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

03/01/2001 | 21:53 | מאת: תמיר

שלום שלום לכולם. יש לי בקשה, אולי קצת חצופה. ישבתי לי בסבלנות וקראתי את דפי הפורום מראשיתו (מלאכה מעייפת ביותר) ושמתי לב למשהו מעניין. אנשים באים, אומרים שלום, שופכים את מררתם (שזה לגיטימי ורצוי כאן) ונעלמים. האמנם? יש לי הרגשה של "אנחנו לא לבד" כזו ונראה לי שיש המון דמויות בצל. בבקשה, תוציאו אצבע קטנה, עם שם בדוי ביותר (יש לנו כאן אלוהים, אשמדאי, אם אין אני לי מי לי, רוז, אצבע אלוהים, זה_לא_אני, ) אז בבקשה תבחרו איזה שם (או מספר) ורק פעם אחת קטנה תגידו לנו שלום, ותזכרו שאנחנו פה אוהבים גם אתכם. אתם חלק מאיתנו. אי אפשר לומר "בשר מבשרנו", אז נגיד - "נשמות כנשמותינו". מקוה להשתמע עם כולם, ואפשר גם בדוא"ל שלי. תמיר

תודה, תמיר, אני מצטרף להזמנה. וגם אתה מוזמן להמשיך ולהשתתף. :) דרור

03/01/2001 | 22:02 | מאת: תמיר

על בטוח. זו כבר התמכרות... :)

03/01/2001 | 22:29 | מאת: צביקה קומיי

היי תמיר תבורך על היוזמה אני יכול לאמר לך מיד אישי - היום דיברתי עם 3 קוראים 2 בנות ובן שקוראים בשקיקה כל מילה עם עוד אחד דברתי ונדמה לי שגם הוא שוזף עינו בפורום חבריה האמינו לי אני שואב כח עצום מהחשיפה אל/ל פורום בואו והצטרפו ואפילו כהצעתו של תמיר חברי בשם בדוי שרק לא נרגיש שאנחנו בצל צביקה

03/01/2001 | 22:46 | מאת: רוז

איזה כוח אתה שואב? אתה מתחל להשמע כמו ציפורן.

03/01/2001 | 22:47 | מאת: רוז

איזה כוח אתה שואב? אתה מתחיל להשמע כמו ציפורן.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב