מה עלי לעשות שלא עשיתי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/02/2023 | 20:18 | מאת: אלון

אני הגשתי בקשה עברתי גלגולי גיהינום שירותי משנת 88 עד 92 גבעתי עזה לבנון נמאס לי לפני 15 שנה הגשתי בקשה ולפני שנה בערך בקשתי לעייון חוזר נמאס כבר ממש מה לעשות לפגוע בעצמי לפני המצלמה כדי שאקבל הכרה יש לי שני בנים ממש כואב לי לעשות את זה להם

שלום אלון, בשנה האחרונה הטיפול של אגף השיקום יעיל יותר, ואני מציע לך לנסות שוב. אם לא תקבל תשובה בזמן סביר, כדאי שתפנה לתוכנית 'יהיה בסדר' בגלי צה"ל. בדרך-כלל הפניה שלהם מזרזת את הטיפול: [email protected]‏ בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב