שלוותא - מרכז הערכה משרד הביטחון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/12/2022 | 10:44 | מאת: אלמוני

היי, זומנתי למרכז הערכה בשלוותא. אני מאוד חושש כי זה עם אנשים. מישהו יכול לשתף מניסונו? (במסגרת הליך הכרה של משרד הביטחון)

שלום לאלמוני, ההערכה היא חלק בלתי נמנע מהליך ההכרה של אגף השיקום בהלומי-קרב. אין צורך לחשוש מן התהליך הזה, ואני מציע לך לשתף פעולה, ולהציג ללא חשש את ההתמודדות שלך עם הטראומה ואת הקשיים היומיומיים שאתה חווה. בשנה האחרונה חל שיפור בתהליך ההכרה בהלומי-קרב, וכדאי לך לשתף פעולה ולזכות בהכרה. מותר לך גם להביא חוות-דעת של פסיכיאטר פרטי. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

19/12/2022 | 11:13 | מאת: אלמוני

תודה.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב