נוטל המון תרופות מקסימום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/07/2022 | 23:04 | מאת: אייל

שלום רב !!! נוטל תרופות . נמצא אצל אותו רופא כחצי שנה מייד לאחר האישפוז . נוטל המון תרופות ואני מבקש מהרופא להפחית הוא מסכים אבל איני חש בטוב עם ההפחתה . מה ניתן לעשות . כיצד נגמלים מכדורים פסיכאטרים??? אפילו הרופא שלח אותי לייעוץ אצל פ אבי וייצמן . אבל אין לי כוונה לגשת אליו כי עייפתי כבר מכל הרופאים והטיפולים . למשל איך מפחיתים מינון של לפונקס או סרקוואאל ולהמשיך לחוש מאוזן כפי שהרופא אמר לי שאני מאוזן למה קשה לי להפחית כדורים .. תודה על תגובתך

שלום אייל, השימוש בתרופות מחייב פיקוח רפואי, ואינו מתאים לייעוץ באינטרנט. אם אינך סומך על הרופא שלך אני מציע שתחפש חוות-דעת נוספת אצל מומחה אחר. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב