פוסט טראומה חייל שהיה בקבע והשתחרר

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/02/2022 | 09:25 | מאת: bafla

יש לי בן שהשתחרר לפני כשנה וחצי מצהל ומאז אינו עובד, מסתגר בדירה קטנה, אינו יוצר קשר עם איש, אינו משתף או מספר מה שקורה לו, לא משתף פעולה , מה עושים איך יוצאים מהמצב התקוע הזה , בבקשה זקוקה לייעוץ ועזרה , הוא שירת כנווט קרב, ובוגר 8200 מלח הארץ התנדב בכמה מקומות ומהשיחרור החלה נסיגה בהתנהגותו

בוקר טוב, מובן שאינני יכול לאבחן כאן את מצבו של בנך, אך אין ספק שהוא זקוק לעזרה. ראשית, כדאי שמי שקרוב אליו (הורים, חברים, בת-זוג) יתמוך בו ככל האפשר (הכוונה אינה ללחוץ עליו לדבר או לשתף, אלא שיידע שיש מישהו לידו שמוכן לעזור ולהקשיב). שנית, צריך לפנות לאיש מקצוע המומחה לטראומה ולהתייעץ איתו. אם בנך עושה שימוש באינטרנט אפשר למסור לו את כתובת האימייל שלי, כמי שהוא הלום-קרב בעצמו: [email protected] בהצלחה, ד"ר דרור גרין

27/02/2022 | 10:35 | מאת: bafla

תודה דוקטור גרין שלחתי לך מכתב באימייל

מנהל פורום טראומה והלם-קרב