ביקור אצל רופא מומחה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

17/11/2021 | 22:19 | מאת: אייל

שלום דר !! היום ביקרתי אצל רופא גדול בתחום הפסיכאטרי והמליץ לי על נטילת כדור בשם רוקסלטי מה דעתך בעניין אציין שאני כמובן נוטל עוד תרופות .. ומה ההבדל בין אריפליי לרקסלטי ?? תודה על התגובה

שלום אייל, אינני פסיכיאטר, ואינני מומחה לטיפול תרופתי. עליך לשאול זאת את הפסיכיאטר ואתה יכול לבקש גם חוות-דעת נוספת. כפסיכותרפיסט, אני ממליץ על חיזוק המערכת החיסונית באמצעות פעילות, שמחזקת גם את תחושת הביטחון: ריצה, שחיה, הליכה, מדיטציה, טאי-צ'י, יוגה, פלדנקרייז וכדומה. לא פחות חשוב לעסוק בפעילות יצירתית. לעתים פעילויות מסוג זה יעילות יותר מתרופות, ואין להן תופעות לוואי. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב