הלום קרב מחלות נוספות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/11/2021 | 22:23 | מאת: דני

רציתי לדעת האם יש קשר בין ptsd לבין סוכרת ומחלת לב ואיך ניתן לדעת לקשר בינהם?

שלום דני, הפורום הזה עוסק בהיבטים הרגשיים וההתנהגותיים של טראומה ופוסט-טראומה, ולא בהיבטים רפואיים. פוסט-טראומה מחלישה את המערכת החיסונית, והלחץ והחרדה המאפיינים את נפגעי הפוסט-טראומה עלולים להתבטא בנזקים רפואיים מסוגים שונים. כדאי לך להתייעץ עם רופאים מומחים בתחום ממנו אתה סובל, ובמקביל להיעזר במומחים בתחום הטראומה, כדי להפחית את הלחץ והחרדה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב