שאלה בנושא תרופות תודה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/08/2021 | 02:27 | מאת: אייל

שלום לדר ולשאר הגולשים !!! נוטל תרופות מזה כשנים אשר איתם התמלאתי ממש בהמון תרופות ....>> ורוצה להפחית > הכיצד אני מבצע ומגיע לזה . >> אציין שהרופא המטפל בי הוא בעד להפחית שהוא טוען שאני לא ככ חולה וכפי שאני חושב על עצמי ובכך שהוא אומר שאני נראה טוב ושפגישות אני מדבר איתו רק על תרופות ..... אני שואל שכמובן אני יעשה זאת עם הרופא המטפל בי בשנתיים האחרונות .. אבל הוא מפחית לי לא ממש בהדרגה למשל >>> מנסה להפחית מינון לפונקס 25 מ"ג וישר אני מרגיש לא טוב אז אני מוריד ממש בהדרגה כלומר לוקח חצי כדור של ה 25 מ"ג ועושה זה כבר שבוע ואני מרגיש טוב וסביר ואני יודע שזה רק נפשי ומצב פסיכולוגי שכביכול איני ככ חש בטוב עקב ההורדה . שאלה נוספת מה הסיכוי שאצליח להפחית מינונים של התרופות אותן אני נוטל כיום למשל אני נוטל רסיטל וגם אריפליי אז אני שואל האם זה לא כפילות של תרופה אציין שארצה לעבוד ע"ז יותר מאוחר כי קודם כל ארצה להפחית כדורים שגורמים לי ת לוואייי אשמח לתגובות . תודה רבה ושבוע טוב

שלום אייל, פורום באינטרנט אינו המקום הנכון להתייעצות בנושאי תרופות, ומידע מוטעה עלול להיות מסוכן. אם אינך סומך על הרופא שלך, כדאי שתבקש חוות-דעת נוספת מפסיכיאטר אחר. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב