פוסט טראומה .הלם קרב .

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/12/2020 | 18:23 | מאת: ישראל

שלום אני מאובחן PSDT אחרי אישפוז ארוך 5 חודשים ,והיום ממשיך בטיפול תרופות. פסיכולוגית פעם בשבוע . ורופא פסיכיאטר ....אני סגור בבית לא מסוגל לצאת לבד מהבית מיד במעלית אני מתחיל לרעוד להזיע.... ולפגוש אנשים שמכירים אותי כול רעש או מטוס )ויש כאן הרבה אני גר בעפולה )מכניסים אותי ללחץ הגוף מיד מתקבץ ...השאלה האם אני יעבור לגור בעיר אחרת שיש פחות רעש ...ואף אחד לא מכיר אותי .זה יכול להקל עלי ? יש מידע על אפשרות כזו ,חברים שהתנסו ועברו ומה התוצאה ...? תודה מראש .

שלום ישראל, תמיד כדאי לגור במקום שבו אתה מרגיש בטוח ומוגן. עם זאת, לא פחות חשוב לחיות בסביבה תומכת של משפחה או חברים. מעבר דירה, ובמיוחד בתקופה כה מעוררת חרדה, הוא תהליך קשה שעלול להחריף את הטראומה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב