כאבים פסיכטסומטים שאני סובלת כבר 6 שנים כל יום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

14/07/2019 | 17:25 | מאת: רעות

לפני 6 שנים עברתי משבר קשה חרדות ודיכאונות ובעקבות כל זה נהיו לי כאבים פסיכוסומטים בראש בכל מקום באיזור הראש כואב יום יום בזמן לחץ זה מתגבר אך זה לא עוזב אותי לדקה האם הטיפול יכול לעזור לי להעלים את הכאבים?

שלום רעות, אינני יודע לאיזה טיפול את מתכוונת, ואיך הגעת למסקנה שהכאבים פסיכוסומטיים. כדאי מאוד להקדים בדיקה רפואית. אינני בטוח שהשאלה שלך מכוונת לפורום הזה, המיועד להלומי-קרב. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב