התעללות על ידי פסיכולוג קליני עם תעודות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

31/10/2018 | 15:03 | מאת: פלוני

הייתי בטיפול פסיכולוגי צעק עלי 6*60 דקות שאני חייב למות ואיך כשעזבתי אותו ליפני כ20 שנה עובדת שקום בטוח לאומי צעקה עלי שאני חייב למות בתליה במקלחת ואיך איך נפטרים מטראומות הנל?

שלום פלוני, אינני יודע איך נפטרים מהטראומה, אבל אני יודע איך נפטרים ממטפלים חסרי אחריות שמועלים בתפקידם. עליך לכתוב תלונה לגוף המקצועי אליו משתייך הפסיכולוג (הסתדרות הפסיכולוגים, האיגוד הישראלי לפסיכותרפיה, ועדת האתיקה של הפ"י) ולמבקר הביטוח הלאומי, על אנשי מקצוע שחורגים מן הקוד האתי שלהם. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב