פסיכולוג שצעק להתאבד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/03/2018 | 07:36 | מאת: יוסף אמסלם

הייתי אצל פסיכולוג קליני פרטי שצעק עלי שאני חייב למות ואיך כשעזבתי אותו התקשר לעובדת שקום בטוח לאומי והיא צעקה איך למות בתלייה איך אפשר להיפטר מהטראומות?

יוסף יקר, אני מצטער לקרוא על החווייה המזעזעת שלך. לצערי, אכן יש אנשי מקצוע המועלים בתפקידם, וכדאי מאוד שתתלונן על כך בוועדת האתיקה של הסתדרות הפסיכולוגים: [email protected] אתה יכול גם להתלונן אצל הפסיכולוגית הראשית במשרד הבריאות: [email protected] לפי התיאור שלך הפסיכולוג ביצע שתי עבירות. הראשונה היא שימוש במניפולציה רגשית שפגעה בך בזמן הטיפול, בניגוד לאתיקה הרפואית האוסרת עליו לפגוע במטופל בכל דרך שהיא. השניה היא הפניה לעובדת השיקום של הביטוח הלאומי ללא הסכמתך. זו הפרה של חובת הסודיות. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב