הופסק טיפול בגלל שמבקשים עדים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/07/2017 | 02:26 | מאת: 8

בעלי הלום קרב קשה קיבל תרופות וטיפול פסיכיאטר ופסכולוג לפני כמה חודשים הופסקה התמיכה. בעלי ללא טיפול .מה עושים

שלום לך, לצערי, אין לי תשובה כיצד להגיב על ההתעללות של אנשי אגף השיקום, והפסיכיאטרים המשרתים אותם בניגוד לקוד האתי שלהם. לאגף השיקום יש כוח רב, ואני ממליץ להימנע ממלחמה אישית, מבזבוז זמן וכסף ופניה לעורכי-דין. התמיכה וההכרה של אגף השיקום הם שקר מוסכם, ולעתים כדאי פשוט לוותר על כך. כדאי מאוד לפנות למומחים לטראומה שאינם פסיכיאטרים, לבדוק מחדש את הצורך בתרופות (תרופות יעילות במקרים קשים, ולא כדאי להתמכר להן כשאינן הכרחיות), ולחפש דרכים אלטרנטיביות להפוך את החיים לרגועים יותר. כדאי לזכור, שהתמיכה המשפחתית והזוגית חשובה ויעילה הרבה יותר מכל 'טיפול' פסיכיאטרי/פסיכולוגי. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב