תחקיר בנושא מלחמת ששת הימים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

25/03/2017 | 21:12 | מאת: סמדר

שלום, קוראים לי סמדר ואני תחקירנית בפרויקט תיעודי לרגל 50 שנה למלחמת ששת הימים. אנחנו מחפשים אנשים שצילמו תמונות במהלך המלחמה, ויסכימו להתראיין ולספר את הסיפור שלהם, שתועד בתמונות. אשמח אם תצרו איתי קשר במייל [email protected]. תודה ושבוע טוב שיהיה..

שלום סמדר, בדרך-כלל הלומי-קרב נמנעים מראיונות ומחשיפה שעלולה להחמיר את הסימפטומים הפוסט-טראומטיים שלהם. אם יש בפורום שלנו לוחמים שהשתתפו במלחמת ששת-הימים וירצו לשתף אותך בסיפורם, הם יוכלו כעת לעשות זאת באופן אישי, באמצעות כתובת האימייל שהשארת. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

26/03/2017 | 10:06 | מאת: סמדר

כמובן שאין בי שום רצון להחמיר את מצבו של איש, רק מי שירצה בסיפור ובחשיפה. מדובר בתפוצה לא גדולה, פרויקט אינטרנטי, וסליחה אם מישהו נפגע מהבקשה. תודה, סמדר

מנהל פורום טראומה והלם-קרב