דלקת עיניים כרונית לאחר מחלה ווראלית

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

25/11/2020 | 11:52 | מאת: מיואש

היי, ביוני הייתה לי מחלה ווראלית-נמשכה 3 שבועות+סימפטומים מוזרים( במהלכו קיבלתי דלקת עיניים,כאב גרון,כאב אוזן,כאבי שרירים,קיבלתי גם דלקת פרקים בעקבות הוירוס,קצת שיעול(ממש קצת),כאבי בטן ובעיות עיכול ודלקת עיניים וכו... הרגיש כמו שפעת ללא חום) לא הלכתי לרופא ולא אובחנתי(כי בהתחלה הוא נראה מאד מאד תמים לא חשבתי שזה לא יעבור) אבל הסימפטומים עברו בסוף( גם אם לקח להם זמן לעבור וזה היה ממש מוזר כי לקח להם זמן לעבור- הם באו והלכו) חוץ מדלקת העיניים. הכל עבר אבל אני 5 חודשים עם דלקת עיניים. הדלקת הייתה בעיקר בעין אחת ולפני חודש עברה גם לשניה וזה ממשיך... אין הפרשות, אין לכלוך, יש דמעות(העיניים דומעות פעמים), הרגשת גודש בעין, גרד, הרגשת גוף זר- אדמומיות שבאה והולכת ודלקת בעפעפיים- הלכתי לרופא- הוא אמר שזאת דלקת כרונית גם בעפעפיים וזה ימשיך ללוות אותי... האמנם? מה אפשר לעשות? האם וירוסים מתנחלים בעין לנצח?הוא רשם טיפות סטריליות אבל חוץ מזה הבנתי שאין מה לעשות.... נתקלת אולי במקרים כאלה? יש משהו שיוכל לעזור? מוכן להכל..זה ממש מציק בזמן האחרון. יש ימים שזה פחות מציק ויש ימים שזה ממש משגע אותי.

שלום לפי התיאור שלך יש לבצע בדיקת עיניים חוזרת ולהבין מדוע התלונות לא נפסקות. דלקת ויראלית חולפת לאחר תקופה ולא נשארת לנצח. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות