חיסון קורונה לבן אדם שעבר שוק אנאפילקטי עקה חיסון טטנוס

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/12/2020 | 14:10 | מאת: רועי

שלום, אישה בת 75 שבעבר (גיל 9-10) עברה שוק אנאפילקטי עקב חיסון טטנוס וכיום מקבלת חיסוני שפעת כל שנה ללא בעיה, יכולה לקחת את החיסון נגד קורונה?

שלום רועי, לפי מה שהתפרסם עד כה לא בטוח שיותר לה להתחסן במסגרת הרגילה, אבל אני ממליץ לה לחכות להנחיות הרשמיות של משרד הבריאות בנושא. הרבה בריאות אפי

20/12/2020 | 20:37 | מאת: רועי

קודם כל, תודה רבה! עוד שאלה קטנה, ע"פ ההנחיות החדשות של משרד הבריאות שפורסמו היום בערב מומלץ רק למי שאלרגי למרכיבים מסויימים בחיסון לא להתחסן, האם יש דרך לבדוק האם היא אלרגית למרכיב מסויים?

שלום רועי, נסה להפנות את שאלתך לרופא/ה המומחה/ית באלרגיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה