טיפול פרינג'קט באשפוז יום

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

18/12/2020 | 12:07 | מאת: שירי

שלום, אני עם אסתמה קשה ויש לי פטור ממסכה עקב קושי לנשום איתה. בקורונה לא יצאתי מהבית וגם היתה לי החמרה ו 2 קורסי פרדניזון. ההמוגלובין שלי ירד ל 10 ואני חייבת למהר ל 2 עירויי פרינג'קט באשפוז יום. הם אמרו לי שהם יסגרו לי את הוילון במיטה, וקבעתי תור ל 8 בבוקר שאהיה ראשונה. אהיה עם מסכה בכניסה לקופה, במעליות ועד שאגיע למיטה עם הוילון. האם במיטה עם הוילון כשאני לבד ואחות לא מתקרבת לשים משקף שקוף זה משהו שבכלל יתן משהו מבחינת הגנה? או שכל עוד אני לבד אין צורך להסתכן בזה שאולי גם המשקף בשכיבה יגרום לי לקשיי נשימה? ובכלל, האם לפי דעתך בנתונים שתיארתי שמדובר על טיפו של עד שעה ואני בבית, האם היית ממליץ כן לקת את הסיכןן שיהיה התקף והחמרה באסתמה ולהיות עם מסכה רגילה ותקינה, או שנוכח הנסיבות עם הוילון הסגור ושאני ראשונה אז עדיף לבחור בסיכון להדבק כי הוא נמוך וכן לבחור להיות בלי מסכה כשאני שוכבת מאחורי וילון? תודה מראש

שלום שירי, היותך ראשונה בתור המטופלים, במיטה עם וילון, כשאת לבד עם משקף והאחות לא מתקרבת בהחלט ייתן משהו מבחינת ההגנה כנגד ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה