בטיחות החיסון לקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

12/12/2020 | 18:53 | מאת: תמר

שלום, שתי שאלות יש לי בבקשה- האם סכרת הריון שחלפה עדיין מוגדרת כגורם סיכון בקורונה? ודבר שני, אבא שלי מעל גיל 80 עם סכרת - האם מומלץ לחסן אותו? קצת חוששת כי החיסון עוד חדש.. תודה רבה ובשורות טובות.

שלום תמר, 1. אשה שאובחנה במהלך הריונה כסובלת מסכרת הריון, אך מספר חודשים לאחר סיום ההריון ערכי הסוכר בדמה הם תקינים (בבדיקות חוזרות), איננה נחשבת כשייכת לקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי מחלת ה'קורונה' החדשה. 2. בנוגע לאביך, אני ממליץ להמתין להמלצות משרד הבריאות בכל הנוגע לחיסון תושבי ישראל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה