תוצאה שלילית אחרי שבוע חיובי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/12/2020 | 17:25 | מאת: מתעניינת בתחום

שלום נגיד אם באים במגע עם מישהו שכבר עשה בדיקת קורונה והתוצאה הייתה שלילית באותו יום והמגע איתו היה רק ביום שעשה בדיקת קורונה אחרי שבוע יצא חיובי זאת אומרת שביום הבדיקה הוא לא היה מדבק?

שלום מתענינת, בדיקת 'קורונה' שלילית מעידה על כך שהסיכוי שנבדק/ת הינו/ה נשא/ית של הנגיף (ולכן גם מדבק/ת) במועד הבדיקה הוא נמוך. הרבה בריאות אפי

11/12/2020 | 17:53 | מאת: מתעניינת בתחום

אז העניין כפי שתיארתי לא מחייב בידוד למי שהיה במגע איתו?

שלום מתענינת, בנוגע לצורך בבידוד לאחר מגע חשוד יש להתקשר למוקד ה'קורונה' הארצי בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה