נסיעה ברכב פרטי לשעה וחצי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/12/2020 | 19:25 | מאת: אילנה

שלום החלמתי מקורונה לפני ארבעה חודשים מאז ממש צמצמתי במפגש עם חברות הן תמיד מזמינות ואני נאלצת לסרב רק אתמול הייתי במפגש עם חברות באירוע מצומצם היינו רק 8 לשעתיים ונאלצתי להחזיר חברה קרובה הביתה לנסיעה שנמשכה שעה וחצי ברכב פרטי עם מזגן וחלונות סגורות למחרת חטפתי חרדה קלה כאילו למה לא פתחתי חלונות ולמה לא הושבתי אותה מאחרונה ויותר גרוע מזה למה לא היינו בלי מסכות היא ישבה מולי והרכב קטן וצפוץ היא לא חולה לא שידוע לי אבל במקרה והיא הייתה הייתי נדבקת שוב פעם נוספת?

10/12/2020 | 20:16 | מאת: ל

לא

שלום אילנה, הסיכוי להדבקה חוזרת ב'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה