סיכוי הדבקה לאחר חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

07/12/2020 | 00:09 | מאת: מיכל

שלום, אני מדוכאת חיסון ולא אוכל לעשות חיסון קורונה. אמא שלי שאיתה אני גרה תעשה את החיסון. אני אגב נשמרת לא לצאת מהבית ועובדת מהבית(יש גם אסתמה קשה). האם עוד שנה ייתכן שהקורונה תכחד מישראל? הבנתי שאמרו בחדשות שנשים בהריון, ילדים ומדוכאי חיסון לא יוכלו לעשות את החיסון וכמובן שיש גם כאלה שיוכלו להתחסן ולא ירצו. למעשה איך אומרים שעוד שנה גג כבר נהייה אחרי הקורונה? מהו הההסבר לזה? אם מספר החולים מאוד יפחת זה יעלם? כי הרי מספיק שהיה חולה אחד בארץ וזה הפך למגיפה. תודה מראש

שלום מיכל, 1. לא ברור לי מקור הטענה שחולים מדוכאי חיסון לא יוכלו להתחסן כנגד 'קורונה'. 2. סביר שלאחר שחלק גדול מהציבור יתחסן המגיפה תפסק (גם אם הנגיף לא יעלם). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה