תינוקות ווירוס הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/11/2020 | 18:59 | מאת: תמר

שלום, יש לי תינוקת בת חודשיים. רציתי לדעת האם היא נקראת בקבוצת סיכון בגלל הגיל. היא ברוך השם בריאה. יש לי ילד בן 4 שאני לא שולחת למסגרת בגלל הפחד שנידבק אבל מרגישה שאני פוגעת בו נפשית ומחליטה לשלוח, השאלה אם יש סיכון לתינוקת. תודה רבה.

שלום תמר, תינוקות בריאים אינם נחשבים כשייכים לקבוצת סיכון מיוחדת לפתח את סיבוכי ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

16/11/2020 | 20:17 | מאת: תמר

תודה על המענה המהיר. האם בגיל זה מתפתחת מחלה או ללא סימפטומים כמו ילדים בוגרים יותר?

שלום תמר, גם בגיל זה יכולה להיות תחלואה ויכולה להיות הדבקה א-סימפטומתית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה