תסמינים לאחר החלמה מהנגיף

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

25/10/2020 | 19:23 | מאת: אסתר

שלום, ראיתי הערב שפורסמו מקרים של תסמינים לאחר החלמה כמו דלקת בשריר הלב וקרישי דם. מה בערך טווח זמן שבהם תסמינים אלו מופיעים? (גם חצי שנה אחרי החלמה?) והאם יש קבוצת סיכון לחלות בתסמינים אלו? אני סובלת מטכיקרדיה בעיקר בחרדה אך לא רק, אקו הלב שלי תקין. לדברי הקרדיולוגית הלב שלי בריא. האם אני בקבוצת סיכון כלשהי?

שלום אסתר, על סמך הנתונים המתוארים בשאלתך, את לא נחשבת כשייכת לקבוצת סיכון לפתח תחלואה חריפה או כרונית (כגון סיבוכים מאוחרים) של מחלת הקורונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה