מתי יעלם נגיף הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/10/2020 | 14:33 | מאת: דנה

שלום יש סיכויי גדול שנגיף הקורונה ישאר לעוד חצי שנה אפילו יותר?

שלום דנה, כן. הרבה בריאות אפי

10/10/2020 | 19:03 | מאת: צביקה

במרץ טראמפ אמר שהקורונה תעלם באפריל. הוא רק לא אמר באיזו שנה... פרופסור לס אמר שהקורונה היא כמו שפעת. אם היא כמו שפעת אז הקורונה תישאר כאן עוד מאות שנים.

10/10/2020 | 22:04 | מאת: רונית

בתחילת ההתפרצות של הקורונה אמר אחד הרופאים בראיון טלוויזיוני כי לווירוסים יש פג תוקף למה הוא התכוון לא ברור לי האם יתכן שנתפטר מזה גם ללא החיסון?

שלום רונית, המונח "פג תוקף" שבו השתמש הרופא המצוטט בשאלתך בנוגע לנגיפים לא מובן לי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה