איבוד חוש ריח קורונה. תודה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/10/2020 | 17:37 | מאת: תמר

שלום. אח שלי החל להשתעל ונמצא חיובי לקורונה. אחרי שבוע הוא איבד את חוש הריח והשיעול חלף. רציתי לשאול. האם מספיק בשביל השחרור שלו זה 13 יום מהיום שהחל להשתעל בתנאי שב3 ימים האחרונים לא היה שיעול? או אולי צריך להתחיל לספור שוב מהיום שנאבד לו חוש הריח.? תודה רבה

שלום תמר, עקרונית, 13 ימי בידוד לחולי 'קורונה'- כשאין תסמינים אופיניים בשלושת האחרונים שבהם - נחשבים כמספיקים. מעשית, מי שהכניס את אחיך לבידוד צריך לאשר את יציאתו ממנו. את מוזמנת להתקשר בנוגע לכך למוקד הארצי בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה