שאלה בנושא הקורונה, אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

29/09/2020 | 16:18 | מאת: מיכל

שלום, אשמח לשאול כמה שאלות. בעלי (29) והבת שלי (5 וחצי) יצאו חיוביים לקורונה לפני שלושה חודשים. היו חולים א- סימפטומטיים. האם הם יכולים לחלות בשנית? דבר נוסף, ילדתי לפני שבועיים ומהלידה הכנסנו את עצמנו לבידוד של 14 יום כדי שנוכל לחגוג חג אצל ההורים (גרים קרוב ולא התראינו מפורים..) האם ישנה סכנה שמה נדבקנו ואנחנו עדיין מדבקים? ידוע מה קורה אם תינוקות נדבקים בוירוס? תודה רבה.

שלום מיכל, 1. נראה שהדבקה יותר מפעם אחת בנגיפי ה'קורונה' החדשים היא אפשרית, אך הסיכוי לכך, לאחר 3 חודשים מהתחלואה הראשונה, נחשב כנמוך ביותר. 2. כדי לדעת אם את ותינוקך נדבקתם (בבית החולים) / אתם מדבקים עליכם לבצע בדיקת 'קורונה'. 3. לפי מיטב ידיעתי רוב התינוקות ברחבי העולם שנדבקו בנגיף ה'קורונה' החדש החלימו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה