תשובה מדאיגה?- "בעבודה"

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/09/2020 | 13:46 | מאת: רבקה

שלום עשיתי בדיקת קורונה אתמול,היום כתוב באתר:"בעבודה"- האם זה אומר שהמצב גבולי(חלילה לכיוון חיובי) ולען זה כך? מה פירוש הסטטוס "העבודה, ומדוע הם שולחים אותו? תודה על תשובה מוסמכת

שלום רבקה, "בעבודה" פרושה שהדגימה הגיעה למעבדה אך התשובה עדיין איננה מוכנה למשלוח לחולה. הרבה בריאות אפי

11/09/2020 | 14:59 | מאת: רבקה

זה ברור, השאלה היא האם זה משום שהתשובה גבולית לכיוון חיובי והם בודקים עוד פעם

זה לא בהכרח משום שהתשובה גבולית לכיוון חיובי והם בודקים עוד פעם

מנהל פורום וירוס הקורונה