מסיכת פנים פה אף....

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/07/2020 | 16:23 | מאת: מקפיד

שלום, האם עטיית מסיכה לאורך הרבה זמן יכולה לפגוע בשאיפת החמצן לתוך הגוף? האם נשימה של המסיכה לזמן רב עלולה לגרום לזיהום בגוף? מה הזמן המומלץ והיעיל לעטות מסיכה על מנת שהנשימה תהיה רגילה, והאם מומלץ להוריד מדי פעם את המסיכה? תודה מראש.

שלום מקפיד, 1. אינני מכיר נזקים בהספקת החמצן לגוף כתוצאה מעטיית מסכות פה-אף סטנדרטיות בצורה נכונה. 2. אינני מכיר זיהומים שנגרמים רק בגלל עטיית מסכות פה-אף נקיות. 3. מדי פעם - כשנמצאים לבד - מומלץ להוריד את המסכה, בעיקר כדי למנוע פצעים/פריחות בעור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה