קשיי נשימה שלא עוברים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/05/2020 | 21:20 | מאת: הדס

שלום ד"ר יקר, לפני חודשיים היה לי קוצר נשימה חד פעמי, גרד בסנטר וליחות מרובות טופלתי במשאף ואלרגיה אבל אחרי הקוצר היה לי קשיי נשימה ועד עכשיו כבר חודשיים שאני סובלת מהתסמין הזה, לא היה לי בעבר. מרגישה קשיי נשימה 24/7! חסר לי אוויר, ברמה שאני אוכלת אני צריכה הפסקה לנשום, חלשה וזה עושה אותי חסרת מנוחה ועצבנית כאסמתית זה משהו חדש ללא צפצופים בריאות ואכן צדקתי הריאות נקיות לפי הרופאה וטענה שזה חרדה שאלתי אותה לפני חודש אם יכול להיות שנדבקתי בקורנה אז אמרה שגם אם כן, אין לזה טיפול אז בדיקה אני לא יכולה אבל אני ממש לא רוצה להיפגש עם אנשים כי אין לי מושג מה עובר כרגע עליי :( נראה שאעבור גם רופא כי אני ממש סובלת ומרגישה שאני לא מטופלת נכון ולא נראה לי שזה מחרדה האם זה נראה שחלילה נדבקתי?

שלום הדס, אין לי מושג אם נדבקת ב'קורונה', בנגיף אחר או שקשיי הנשימה שלך נובעים מבעיה לא זיהומית (אלרגיה, החמרה באסטמה וכד'). מומלץ המשך מעקב וברור ע"י רופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה