יחסי מין בזמן קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/04/2020 | 11:07 | מאת: גילי

הי... בת 61 בזוגיות כשנה חיים בנפרד כל אחד בביתו. מאז הקורונה חוששת מאוד להתקרבות אינטימית ובכלל. האם יש אפשרות להידבק בקיום יחסי מין חשוב לציין ששנינו מאוד שומרים כל אחד בדרכו הוא ולא נחשפים להתקהלויות או חברים. ועדיין חוששת להיפגש ולכל מה שמשתמע מכך. חשוב לציין שהקשר מאוד חשוב לנו אך במקביל יוצר הרבה מריבות בשל כך. אודה לקבלת תשובה.

שלום גילי, בכל מגע קרוב עם נשא/חולה 'קורונה' ניתן להידבק בנגיף, ויחסי מין אינם יוצאים מהכלל הזה. יחד עם זאת, אם אני הייתי מאוהב במישהי סביר שלא הייתי מהסס להיפגש אתה או לקיים אתה יחסי מין רק מהסיבה הזאת. הרבה בריאות אפי

24/04/2020 | 22:36 | מאת: גילי

שלום רב שאלה נוספת סובלת מוירוס הפפילומה בניהם זנים 16 18 מיועדת לעבור קוניזציה בעוד חודש. האם אני בסיכון להידבקות בקורונה. האם הוירוס מעיד על רמה חיסונית ירודה. תודה

25/04/2020 | 14:55 | מאת: גילי

שלום רב שאלה נוספת סובלת מוירוס הפפילומה בניהם זנים 16 18 מיועדת לעבור קוניזציה בעוד חודש. האם אני בסיכון להידבקות בקורונה. האם הוירוס מעיד על רמה חיסונית ירודה. תודה   תגובה

שלום גילי, את לא נחשבת כמי שנמצאת בקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי מחלת ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה