שימוש חובה במסכה אף פנים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/04/2020 | 14:04 | מאת: מקפיד

שלום. לפי ההנחיות החדשות, מיום ראשון הקרוב חובת הציבור על לבישת מסיכה. האם בעת ריצה חובה עליי ללבוש מסיכה? במידה וכן חובה, האם זה מהווה סיכון נשימתי, והאם יעילותה מחזיקה מעמד במהלך הריצה (עקב הזעה)?

שלום מקפיד, 1. לפי מיטב ידיעתי, כל יציאה למרחב הציבורי - כולל לצורך ריצה - תחיב שימוש במסכת פה-אף. 2. מסכת פה-אף, מכל סוג, נחשבת כפחות יעילה (כהגנה מפני הדבקה בנגיף ה'קורונה') כשהיא רטובה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה