בדיקת קורונה שלילת נכון לעכשיו

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/04/2020 | 15:10 | מאת: תמירה

שלום לך, מדברים על כך שצריך להרבות בבדיקות לקורונה , אך דבר אחד לא ברור לי. אם עשו לי היום בדיקת קורונה ויצאתי שלילית , הרי זה רק נכון להיום , ואם אדבק מחר...אז לא ברור לי איך הבדיקות מאוד עוזרות. תודה תמירה תודה

שלום תמירה, הבדיקות עוזרות לאבחן את מי שיש חשד שהוא חולה בנגיף ה'קורונה' החדש או שהוא נשא של הנגיף, ולאנשים אלו הן מיועדות. הן ל א מיועדות למי שיהיה נשא או חולה בעתיד. הרבה בריאות אפי

10/04/2020 | 11:16 | מאת: אי

גם לפי הבנתי (מקריאה ושמיעת חדשות) רוצים לקבל תמונה של כמה חולים יש - יש אנשים ללא תסמינים כלל אך כן חולים. יקחו דגימה ועל בסיס זה יקבלו תמונה חלקית לפחות כמה עוד חולים יש בכל האוכ'... *אין לי ידע מקצועי קשור למדעים (מה שאני כותבת על בסיס החדשות שאני מנסה להיות מעודכנת)

מנהל פורום וירוס הקורונה