קורונה מאיפה זה הגיע??

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/03/2020 | 15:52 | מאת: ששון מטבריה

צהריים טובים דר אפרים רציתי לשאול אם הנגיף קורונה זה תוצאה ‏של ניסוי ביולוגי מסין( או מדינה אחרת)..האם החוקרים היו מגלים שזה הונדס ע״י אדם?? תודה ששון טבריה

שלום ששון, כנראה שמדובר בשינויים גנטיים עצמוניים שעבר הנגיף בסין ו ל א בניסוי ביולוגי. הרבה בריאות אפי

30/03/2020 | 21:42 | מאת: לא ידוע

אי אפשר לגלות הינדוס עי אדם כי משתמשים בפוטנציאל של הוירוס. לכן כל שנשאר זה לחפש את מקור הזיהום והחיה המעבירה. כרגע לא ידוע. זה דומה לוירוס שנמצא בעטלף ובפינגולין גם יחד כל אחד מהם מכיל מקטע שיש בוירוס הנוכחי. לכן או שהיתה הכלאה של 2 וירוסים רק לא ידוע באיזו חיה. מה שהזוי שמקור הזיהום אם זה לא מהונדס נעלם..

מנהל פורום וירוס הקורונה