מה הדרכים שנידבקים בוירוס

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/03/2020 | 13:44 | מאת: שולמית

שלום דר הלפרין אני בחורה בסיכון( חולת לב) אני מאוד חוששת להידבק ואני לא יוצאת מהבית . רציתי לשאול אם אםשר להידבק דרך האוויר ,מים מהברז,אם ניפגשים כמה דקות אם נותני שירותים ?? תודה שולמית

שלום שולמית, ההדבקה העיקרית בנגיף ה'קורונה' החדש היא טיפתית, דהיינו רסס של עיטוש או שיעול. הדבקה דרך האוויר במקומות פתוחים, או דרך מים, נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

30/03/2020 | 21:44 | מאת: טל

בגדול לצאת מהבית לא יקרה כלום..יש אוויר נקי. אבל לדבר עם אנשים ולהיות במקומות סגורים כמו סופרים דווקא מסוכן.

מנהל פורום וירוס הקורונה