תחושה מוזרה ומציקה בנישמה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/03/2020 | 11:50 | מאת: לב

שלום רב דר' אפרים , מזה כ 5 ימים יש לי תחושה לא ברורה בחזה כשאני נושמת. מאוד קשה לי להסביר את התחושה. לא מרגישה קוצר אבל מרגישה שכשאני נושמת אני מיד אחרי זה מרגישה צורך להשתעל למרות שגם זה לא שיעול טבעי (זה גם לא מרגיש כמו שיעול יבש). מעבר לזה אין לי כל סימפטומים כמו חום כאב ראש וכו ואני מרגישה בכללי בסדר. אני לא ממש יודעת למי לפנות במצב הזה וגם איך להסביר את התחושה ... אבל בהחלט מפריע לי לנשימה הסדירה . כן מרגישה שיש ממש ממש בקטנה החמרה. בהתחלה זה היה רק בבקרים עכשיו זה ממשיך לי לכל היום.

שלום לב, אני מציע לך להתייעץ בנושא עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

13/05/2020 | 21:24 | מאת: הדס

היי לב, האם עבר לך? לצערי, אני מרגישה בדיוק כמו שאת מתארת..

מנהל פורום וירוס הקורונה